Анкета

Коя е най-изненадващата двойка съквартиранти във VIP Brother 2?

Архив

Архив
Opet

» Помощ

Кой абонаментен план за „VIP BROTHER на живо“ да избера?
Качеството на картината зависи от скоростта на интернет връзката, с която разполагате. Преди да изберете абонамент можете да видите демо в секцията “На живо”.

Как да сменя абонамента си за „ VIP BROTHER на живо”?
Абонаментният Ви план е с фиксирана дата и час на изтичане и можете да го продължите когато пожелаете. Имайте предвид, че новият абонамент се активира едва след изтичането на срока на предишния. При продължаването на абонамента можете да изберете друга продължителност или скорост на връзка. Препоръчваме Ви преди да смените абонамента си да проверите оптималната за Вас скорост на връзка чрез демо клиповете на страницата “На живо”.

Мога ли да използвам два абонамента едновременно?
Ако желаете да използвате два абонамента едновременно трябва да се закупите всеки от тях като нов потребител.

Какви програми са ми необходими, за да гледам „VIP BROTHER на живо”?
За да използвате услугата “VIP BROTHER на живо” Вие трябва да разполагате с операционна система Windows 98 или по-висока версия и Windows Media Player. Препоръчваме Ви да използвате също:
Windows Media Player версия 10 или по-нова можете да изтеглите от тук
Internet Explorer версия 6.0 или по-нова можете да изтеглите от тук
Пакет кодеци за Windows Media Player можете да изтеглите от тук
Macromedia Flash Player тук
Възможно е преди да стартира картината, Вашият Media Player да започне да тегли допълнително кодеци. Не се притеснявайте! Те са Ви необходими, за да гледате VIP BROTHER безпроблемно.

Гледане на живо с Firefox 2.
Ако желаете да гледате 'VIP BROTHER на живо' с Firefox 2, трябва да ползвате Firefox 2 с последните модификации.
Можете да проверите за последната версия на браузъра тук
или като изберете меню 'Help/Check for updates' от самия браузър.

Защо не успявам да заредя услугата „ VIP BROTHER на живо”?
След като инсталирате последната версия на плеъра е препоръчително да извършите няколко допълнителни настройки и ьпгрейди.
1. Стартирайте плеъра и от менюто "Help" изберете "Check for Player Updates". ( Help --> Check for Player Updates; ).
2. Проверете опцията "Detect connection speed(recommended)" от менюто "Tools --> Options --> Performance" дали е избрана, ако не е - изберете я. ( "Tools - Options - Performance" --> Detect connection speed(recommended) )
3. Проверете дали firewall спира връзката Ви към сървъра за излъчване. Това можете да направите като изпълните следната команда от MSDOS прозорец:
telnet www.bigbrother.bg 11666
Ако нямате проблем с firewall ще видите черен екран.

Ако получите съобщение за грешка, това означава че има firewall който забранява достъпа Ви до сървъра за излъчване. Изключете firewall-а на Windows ("Control Panel --> Security Center", от насройките на мрежовия интерфейс). Проверете дали имате инсталиран и активиран допълнителен софтуер и го спрете. Опитайте пак с горната команда и ако проблемът не е отстранен се свържете с Вашия интернет доставчик за прорверка на неговия firewall.

4. Ако екранът на Вашия компютър става зелен докато гледате "Vig Brother на живо", това се дължи на "bug" в Windows Media Player и е необходимо да се инсталира "patch", който го поправя. Моля прочетете статията на Microsoft по въпроса от този адрес http://support.microsoft.com/kb/898549/en-us и си изтеглете patch-a от този линк в статията: Download the WindowsMedia10-KB898549-x86-ENU.exe package now

5. Възможно е да имате активирани антивирусни програми, чиито настройки да не допускат отварянето на pop-up прозорец, в какъвто се гледа „ VIP BROTHER на живо”. В такъв случай е добре да коригирате настройките и да презаредите сайта. Препоръчваме Ви също да изтриете всички Temporary Internet Files от меню Tools / Internet Options на Вашия Internet Explorer.
Ако все още не успявате да заредите pop-up прозореца, проверете дали настройките на Вашия браузер позволяват отварянето на pop-up прозорци – в меню Tools маркирайте опцията Turn off pop-up Blocker.

6. Преди да стартирате услугата 'Гледай на живо' уверете се, че интернет връзката Ви не е заета от други приложения и не сваляте/качвате големи файлове.

 

Как да гледам „ VIP BROTHER на живо” на цял екран?
Кликнете два пъти върху екрана на Media Player или натиснете с десния бутон на мишката върху екрана и маркирайте Full Screen. За да се върнете към стандартния размер на екрана – кликнете два пъти върху него.

Защо понякога в „ VIP BROTHER на живо” се излъчват кадри от стая, в която няма хора?
Излъчването на живо в сайта зависи от преценката на отговорния редактор на предаването и НОВА Телевизия. Продуцентите и НОВА ТВ си запазват правото да прекъсват излъчванията по преценка на редакторите.

Защо не мога да пиша в чата и форума?
За да публикувате съобщения във форума на VIP BROTHER или да влезете в чата е необходимо да сте се регистрирали. Регистрацията е напълно безплатна и ще ви отнеме по-малко от минута.

При регистрация трябва ли да попълня потребителско име и парола от моята e-Card?
Не, при регистрация Вие избирате потребителското име и паролата, с които да влизате в сайта всеки следващ път. Данните от Вашата E-Card карта се попълват само при закупуване на услуги на сайта.

Защо нямам достъп до някои услуги в сайта?
Част от услугите в сайта изискват регистрация и заплащане с eCARD.

Трябва ли да съм влязъл в Интернет с карта E-Card за да използвам услугите в сайта?
Не е задължително, но можете да използвате картата едновременно за достъп до Интернет и за заплащане на услуги в сайта.

Мога ли да платя услуга с две E-CARD карти?
Стойността на картите E-CARD е фиксирана и не е възможно прехвърляне на средства от една карта в друга.

 

Ако имате други въпроси относно сайта или услугите, които можете да ползвате в него, свържете се с нас на телефон 02/ 971 38 09 или на e-mail support@e-card.bg.

Повече информация за системата на разплащане eCARD можете да намерите на адрес www.e-card.bg.

Със съдействието на:

Спонсор

Медийни партньори

Радио Веселина
Радио Витоша
Радио Атлантик

Една продукция на

Една продукция на
 
web design: eDesign web design: www.edesign.bg

Copyright © 2007 www.bigbrother.bg.